ספר בישול צמחוני עם 120 מנות חושניות, צבעוניות וטעימות שכל אחד יכול להכין. בין היתר תמצאו בו תבשילי דגנים וקטניות שגם ילדים יאהבו; מנות משביעות וקצת מושחתות שכיף לפתוח איתן את הבוקר; תבשילים מושקעים לשבתות וחגים; וגם הרבה מתכונים פשוטים ונגישים לאמצע השבוע, שיעשו לכם חשק להיכנס למטבח ולהתחיל לבשל. בפרק המתוקים תמצאו שלל מתכוני עוגות, עוגיות וקינוחים, שמספקים את הצורך בביס מתוק בסוף הארוחה מבלי להכביד על הגוף.
לצד עשרות המתכונים תמצאו בספר גם ארבעה פרקי מדריך עשירים במידע, בטיפים ובעצות, שילמדו אתכם באילו חומרי גלם להצטייד, כיצד לארגן את סביבת המטבח, כך שיהיה יעיל ונוח לתפעול, ואיך להיות בשלנים טובים יותר בדרך לשינוי תזונתי ישים ושפוי.