אל תקרא לי מוצרלה! | 15.2
מחיר ליחידה - 380 ש"ח
סה"כ לתשלום - 380 ש"ח
לרכישה
סדנת גבינות ויוגורטים של OmerCooks

מזה כ-4 שנים אני מכין בביתי גבינות טבעוניות מעט שונות. במקום לנסות ולחקות גבינות מסחריות מוכרות אני משתמש בגרסאות טבעוניות של הכלים והטכניקות הפשוטות והבסיסיות ביותר ונותן למוצרים (סויה אגוזים וגרעינים) לתסוס, להתייבש ולהבשיל למגוון טעמים ומרקמים מפתיעים.

 

בשביל הסדנה "אל תקרא לי מוצרלה!" עבדתי על פישוט התהליכים, והנגשתם למטבחים ביתיים סבירים, ועם מספר גדל של בוגרות ובוגרים המייצרים יוגורט וגבינות כחלק משגרת הבישול שלהם ניתן לראות שהשיטה עובדת.

 

בסדנה נלמד תהליך מובנה ופשוט לייצר יוגורטים וגבינות גורמה טבעוניות בבית. נתחיל מייצור חיידקים פרוביוטיים בקלות בבית, ונסיים ביוגורטים וגבינות שחלקן נושקות למוכרות, וחלקן מתהדרות בטעמים של אגוזים וגרעינים שהופכות אותן למשהו חדש.

קצת פרטים טכניים

הסדנה תתקיים ביום שבת, ה15/2 בשעה 10:00 ב"ויוידה" ברחוב שלום עליכם 34, תל אביב

אורך הסדנא כשלוש וחצי שעות, ובסופה תקבלו ערכה שתאפשר לכם להתחיל להכין יוגורט וגבינות כבר באותו הערב.

בוגרי הסדנה ממשיכים לקבל ליווי בקבוצת בוגרי הסדנה בפייסבוק, שם הם יכולים ללמוד מנסיון של בוגרות אחרות, ולקבל מתכונים חדשים.

 

עלות הסדנה הוא 380 ש"ח למשתתף, התשלום מראש עם אפשרות לבטל ולקבל החזר עד 72 שעות לפני תחילת הסדנה.

 

חשוב מאוד להגיע רעבים!

פרטי עסקה
380 ש"ח
פרטי משלם
אנחנו ממתינים לתשובה מביט, אנא המתן